Přeskočit na hlavní obsah

MFK Trutnov | Oficiální blog trutnovského fotbalu

Načítání zvoleného týmu



MFK Trutnov U12 ve 2. kole poháru OFS poprvé bodoval

Dne 05.06.2021 tým kategorie U12 v poháru OFS znovu zavítal na hřiště v Kunčicích nad Labem, kde sehrál ve velkém vedru dva zápasy.

Sestava: Pilař, Onodi, Procházka, Straka (C), Kavánová, Licek, Hrášek, Klimus, Herák, Ševera, Šopinec, Prokeš J., Prokeš H., Vít, Antonín, Souček.

1. Zápas MFK Trutnov 0:7 (0:5) FC Vrchlabí

Nepodařilo se nám vstoupit do utkání, kdy po zhruba 5 minutách jsme prohrávali 0:2. Celý první poločas jsme se po hřišti hledali a nedostali jsme se do tempa oproti soupeři, který se lehce po našich chybách dostával do zakončení. Několik výborných zákroků předvedl brankář Pilař, který svůj tým několikrát zachránil před dalším inkasovaným gólem. V prvním poločase jsme se dostali pouze do jedné vyložené šance, kdy na brankové čáře soupeře se naším hráčům nepodařilo, dotlačit míč za brankovou čáru. Poločas skončil 0:5. Po poločasové přestávce jsme do druhého poločasu vstoupili mnohem lépe, kdy jsme soupeře přehrávali a dostali jsme se do několika slibných šancí např. Ševera šel 3x na brankáře, které ho nedokázal prostřelit, Šopinec trefil břevno a Straka vystřelil tvrdě z dálky. Bohužel se nám nepodařilo vstřelit branku a soupeř nás ještě do konce zápasu dvakrát potrestal. Zápas skončil 0:7. 

Hodnocení: První poločas zápasu se nám hrubě nepovedl, po několika našich chybách jsme inkasovali rychlé branky. A poté již bylo velmi složité vrátit se zpět do zápasu. Ve druhém poločase došlo ke zlepšení našeho výkonu, kdy jsme tým Vrchlabí začali přehrávat a dokázali jsme si vytvořit daleko více šancí než soupeř. Za zmínku stojí výkon brankáře Pilaře, který nad ostatními hráči vyčníval.

2. Zápas MFK Trutnov 2:2 (1:1) Kunčice nad Labem

V prvním poločase jsme navázali na výkon z předešlého 2. poločasu. Soupeře jsme přehrávali, dostávali jsme se do nadějných brejkových situací, které většinou soupeřova obrana dokázala zastavit (soupeřova obrana se skládala z hráčů ročníku 2007). I přesto, že jsme hráli proti starším a hlavně větším hráčům, tak jsme se soupeře vůbec nebávali a neustále jsme se snažili o vstřelení vedoucí branky. Po individuální akci Prokeše Honzy, který dokázal u brankové čáry obehrát soupeře a nahrát Vítovi před prázdnou branku a Vít se v této situaci nemýlil, jsme šli do vedení 1:0. Soupeř hrozil pouze výjezdy svých starších hráčů, které po většinu 1. poločasu dokázala eliminovat naše obrana nebo brankář Pilař. Před koncem poločasu se nám však nepodařilo pohlídat průnik soupeře, který nám dal gól do šaten. Poločas 1:1. Do druhého poločasu jsme vstoupili s jednou změnou, kdy jsme vystřídali Onodiho za brankáře Pilaře, což se ukázalo jako rozhodující faktor, kdy po vyrovnaném 2. poločase se do velké šance dostal soupeř, přičemž výborným zákrokem Onodi podržel svůj tým a z následného útoku po střelbě Víta, dorazil míč do branky Šopinec 2:1. Bohužel tři minuty před koncem jsme znovu inkasovali po průniku soupeře, který nechytatelnou pumelicí upravil stav zápasu na konečných 2:2.

Po domluvě s trenérem soupeře jsme kopali penalty o vítězství v zápase, již se nepočítalo do poháru.

V penaltovém rozstřelu jsme prohráli 2:1, kdy naším jediným úspěšným exekutorem byl Herák.

Hodnocení: Od začátku zápasu náš tým přehrával soupeře a s příznivým stavem pro nás se náš výkon, čím dál více zlepšoval. Na hráčích bylo vidět, jak strašně chtějí tento zápas vyhrát, každý bojoval, makal za všech sil. Konečně na našem týmu bylo vidět, že jsme jeden tým a máme chuť a hlad po vítězství!!! Jen tak dál!!!

Celý tým si zaslouží velkou pochvalu za svůj výkon. Velmi milým překvapením byly zejména výkony Pilaře a Onodiho v bráně, Prokeše H. a J. a Antonína.

Na základě prosby hráčů, budou hráči za svůj výkon dostávat známku od trenérů 1-10 (10=výborný výkon).

Pilař (8), Onodi (7), Procházka (6), Straka (6), Kavánová (6), Licek (6), Hrášek (6), Klimus (6), Herák (6), Ševera (7), Šopinec (7), Prokeš J.(7), Prokeš H.(8), Vít (6), Antonín (7), Souček (6).


















Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

WU15: první výhra a posun z poslední příčky

  Starší žákyně doma porazily TJ ABC Braník 4:3 V 6. kole 1.ligy starších žákyň jsme v HSM hostili tým TJ ABC Braník. Úvod zápasu se nám ale nepovedl podle našich představ, když hned ve 2. minutě po zákroku naší brankářky stopérka nedokázala odkopnout míč do bezpečí a soupeř šel snadno do vedení. I v dalších minutách měly hráčky Braníku více ze hry a obrana měla co dělat, aby jim zabránila ve skórování. Od 10. minuty se začaly osmělovat také domácí hráčky a ve 14. minutě předvedly nádhernou akci - Adéla Ryšavá vybojovala míč ve středu hřiště, poslala po levém křídle Áňu Spitzerovou, která míč zatáhla a zpětným centrem našla na hranici vápna Terku Svobodovou, která krásnou střelou pod břevno srovnala. O chvíli později šla sama na brankářku Danča Vejrychová, hostující brankářka však včas vyběhla a do zakončení ji nepustila. Ve 23. minutě však z podobné akce padla branka na druhé straně - 1:2. Trutnovačky ale za necelé 2 minuty opět srovnaly, když se z trestného kopu po faulu na Áďu Ryšav

MFK Trutnov U15 vs RMSK CIDLINA Nový Bydžov U15

MFK Trutnov vs. RMSK CIDLINA 6:3 (3:2) První z řady přípravných zápasů, které nás ve zkrácené zimní přípravě čekají, jsme odehráli v neděli 6.12.2020 na umělce v Trutnově. Prověřit nás od 14:30 přijel divizní soupeř, tým RMSK Cidlina Nový Bydžov. Přestože se jednalo o první zápas po vynucené přestávce, nebyl náš herní výkon vůbec zlý. Kombinace na jeden dotyk, souboje 1:1, vzájemné zajišťování, komunikace. Na druhou stranu se nám míč občas doslova pletl pod nohama, přechod z obrany přes zálohu váznul, výměna pozic krajních beků se záložníky vyloženě nefungovala.  Pro kluky příležitost zahrát si zase po karanténě ostrý zápas, pro mne zase spousta užitečných informací, jakým směrem se má ubírat tréninkový proces. A přestože je výsledek tohoto utkání až druhotný, proti tak kvalitnímu soupeři, jakým se Cidlina ukázala, se zkrátka vítězství počítá 👍 MFK Trutnov: Okrouhlický + Lukeš, Kábrt, Klápště, Fešar, Metlický, Marsch, Klazar, Dubský, Leier, Pavlík, Rada, Hanke, Doležal, Dvořák. fotog