Přeskočit na hlavní obsah

MFK Trutnov | Oficiální blog trutnovského fotbalu

Načítání zvoleného týmu



Je to tam, první prvoligová výhra!!!

 Dne 17.10.2021 do Horního Starého Města přijela Slavia Hradec Králové.


Výsledek: 11:5

Branky: Ševera 5x, Blažek 2x, Škacha 2x, Šopinec, Pilař


Sestava: Kopecký, Pilař, Ševera, Šopinec, Herák, Škacha, Straka, Souček, Blažek, Nulens, Procházka, Valent, Ferenc, Klimus, Vít. 


Hodnocení:

Zápas pro oba dva týmy byl velmi důležitý, jelikož oba dva týmy hrály o první body v soutěži. 

Na začátku utkání byl soupeř aktivnější a dostal se do několika šancí, které vynikajícími zákroky zneškodnil brankář Kopecký. Nápor soupeře jsme přečkali a dokázali jsme hned první naší šanci využít díky Ševerovi 1:0. Do konce třetiny jsme dokázali ještě jednou skórovat, kdy po krásné akci nahrál Šopinec do prázdné branky Blažkovi, který se nemýlil 2:0.

K vidění bylo vidět velmi vyrovnané utkání se spoustou šancí na obou stranách.

V druhé třetině jsme měli jasně navrch, soupeře jsme tlačili a přinutili jsme ho k chybám. V této části hry jsme předvedli několik herních akcí pár excelán a dokázali jsme je i využít. Po brankách Ševery 2x, Blažka, Šopince a Pilaře jsme po druhé třetině vedli 7:1.

Ve třetí třetině nás soupeř zaskočil a vstřelil dvě branky. Nenechali jsme si však vítězství vzít a do konce zápasu jsme ještě soupeři dali čtyři branky zásluhou 2x Škachy a2x Ševery. A zaslouženě jsme vyhráli 11:5.

Sehrál se velmi vyrovnaný zápas, který se musel líbit všem přítomným divákům. Velkou pochvalu si zaslouží hráči obou celků. 





Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

WU15: první výhra a posun z poslední příčky

  Starší žákyně doma porazily TJ ABC Braník 4:3 V 6. kole 1.ligy starších žákyň jsme v HSM hostili tým TJ ABC Braník. Úvod zápasu se nám ale nepovedl podle našich představ, když hned ve 2. minutě po zákroku naší brankářky stopérka nedokázala odkopnout míč do bezpečí a soupeř šel snadno do vedení. I v dalších minutách měly hráčky Braníku více ze hry a obrana měla co dělat, aby jim zabránila ve skórování. Od 10. minuty se začaly osmělovat také domácí hráčky a ve 14. minutě předvedly nádhernou akci - Adéla Ryšavá vybojovala míč ve středu hřiště, poslala po levém křídle Áňu Spitzerovou, která míč zatáhla a zpětným centrem našla na hranici vápna Terku Svobodovou, která krásnou střelou pod břevno srovnala. O chvíli později šla sama na brankářku Danča Vejrychová, hostující brankářka však včas vyběhla a do zakončení ji nepustila. Ve 23. minutě však z podobné akce padla branka na druhé straně - 1:2. Trutnovačky ale za necelé 2 minuty opět srovnaly, když se z trestného kopu po faulu na Áďu Ryšav

U12 Výhrála po penaltách proti Ml. Bukům

 V dalším přípravném zápase jsme přijeli na hřiště Ml. Buků. Zhruba před měsícem a půl jsme se stejným soupeřem prohráli, a tak pro všechny z nás to byl dnes takový test, jestli jsme se posunuli správným směrem!!! Zápas 12:12 penalty 4:2 pro MFK Trutnov Soupiska: Pilař, Souček, Herák, Ševera, Klimus, Ferenc, Šmatár, Bureš, Burešová, Blažek, Procházka Hodnocení: Celý páteční trénink jsme podřídili tomu, abychom v sobotu vyhráli nad soupeřem. Tudíž do zápasu jsme vstoupili s jasnou taktikou vyhrát!!!  Ze začátku zápasu jsme překvapili soupeře útočným pojetí, dostali jsme se do dvou šancí, bohužel jsme je nedokázali proměnit, a tak nás soupeř dalekonosnou ranou potrestal a vedl 0:1. Náš tým to nepoložilo, neustále jsme se hnali za vstřelením branky, nejdříve náš nový hráč Kamil Blažek orazítkoval tyč. Poté již se spustil gólostroj, kdy jsme zápas otočili a soupeři jsme odskočili o dva goly - po první třetině 4:2. Ve druhé třetině jsme předvedli několik krásných akcí, které jsme zakončili